Collibox verbindt zich aan Smart Logistics Hub

Collibox is de vierde start-up die zich vestigt in de Smart Logistics Hub. Collibox richt zich op het digitaal ontsluiten van vraag en aanbod in de logistiek. Hiermee optimaliseert Collibox het gehele logistieke proces voor zowel klant als vervoerder.
 
Door de klant inzage te bieden in de mogelijkheden van de diverse transporteurs met ieder hun eigen specialisme maakt Collibox het leven voor de inkopers van transport, leuker, gemakkelijker en efficiënter. De klant kan zo altijd de juiste keuze maken tussen diverse transporteurs, en dat zelfs zonder specialistische logistieke kennis.
”žWij hebben ons vijf jaar lang verdiept in de logistieke wereld”, stelt directeur Reynoud Foppen. ”žMet Collibox springen we in het gat tussen vraag en aanbod.” Foppen zegt tevreden te zijn met de samenwerking met de Smart Logistics Hub. ”žEr zijn op dit moment veel activiteiten in de logistieke wereld, maar de vernieuwende manier waarop de hub bezig is spreekt ons als bedrijf erg aan. Wij kunnen daar zeker van profiteren en voegen ook graag extra waarde toe aan dit succes.”
Hier leest u meer over collibox.
Het bedrijf van Foppen komt in de hub nog drie andere start-ups tegen:

  • Bean to barrel: een bedrijf dat zich richt op het hergebruiken van koffieprut. De logistiek om dit te realiseren is de grote uitdaging.
  • Road Freight Specialist: beheert een zoekmachine voor internationaal transport en logistiek.
  • De Bedrijfscamping: deze start-up ontwikkelt een concept voor het flexibele bedrijventerrein waar huurcontracten voor de lange termijn niet bestaan en alles wat collectief kan, ook collectief is. De eerste bedrijfscamping komt in Zaanstad.

Ook een gratis werkplek?
De Smart Logistics Hub is speciaal opgericht voor start-ups die willen pionieren met nieuwe ideeën. De Schiphol Group stelt hiervoor in TheGROUNDS op Schiphol een jaar lang werkplekken beschikbaar voor jonge bedrijven.
In de hub zijn tien gratis werkplekken beschikbaar voor innovatieve start-ups in de logistiek en circulaire economie. Ook interesse? Neem de voorwaarden door. Denk je daar aan te voldoen, neem dan contact op met Philip de Vreeze.

Geef een reactie