Ontwerp nieuw distributiecentrum Decowraps.

Duurzaam distributiecentrum Decowraps

Decowraps laat een nieuw distributiecentrum bouwen op Green Park Aalsmeer. Het Amerikaanse bedrijf schakelde VDR Bouwgroep in voor de realisatie en de begeleiding naar de BREEAM-certificering van de nieuwbouw. De ambitie is een excellent-certificering ofwel BREEAM****.
Decowraps is een grote internationale speler op het gebied van innovatieve verpakkingsmaterialen voor snijbloemen en potplanten. Een eigen team ontwerpt producten voor elk seizoen. De hoofdvestiging van Decowraps is in Miami. Naast de Verenigde Staten, heeft Decowrap vestigingen in Colombia, Ecuador, China en in Aalsmeer.
Bloemenhoofdstad Aalsmeer is ook voor VDR Bouwgroep bekend terrein. Al eerder realiseerde de Deventer bedrijfshuisvester er distributiecentra voor o.a. Dutch Flower Group, Blumex en OZ Export.

Ontwerpers distributiecentrum Decowraps

De lay-out van het distributiecentrum is ontworpen door Groenewout. Het overige gebouwontwerp is van de hand van architect Ronald Wieggers (Delta architectuur en bouwtechniek). VDR Bouwgroep is verantwoordelijk voor de engineering, de constructieve uitwerking en de realisatie van de bouw.
De bouw is inmiddels van start gegaan. Komende zomer zal de nieuwe vestiging van Decowraps operationeel zijn.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Bisseling van VDR Bouwgroep of via 06-51277121.
Tekst en afbeelding: vdrbouwgroep.nl.

Geef een reactie