enquête duurzame logistiek

Enquête duurzame logistiek, maak kans op prijs voor invullen vragenlijst

Wilt u in ongeveer 5 minuutjes de logistieke sector helpen verduurzamen én direct kans maken op een mooie prijs? Vul deze enquête in over verduurzaming van mkb-bedrijven in de logistieke sector en maak kans op een gratis BigMile licentie van 3 maanden! Doe mee en ga meteen naar de enquête.

Bron: Topsectorlogistiek.nl.

Dank voor uw interesse in onze enquête over duurzame logistiek voor mkb-bedrijven in de logistiek en de vervoerssector. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 à 7 minuten. Met een aantal respondenten bespreken we graag de antwoorden na voor het onderzoek. Wilt u hier ook bij helpen? Laat uw e-­mailadres achter onder de slotvragen en maak direct kans op een gratis BigMile-licentie van 3 maanden! Met deze licentie kunt u de C02-uitstoot van uw bedrijf gemakkelijk meten en analyseren.

Over deze enquête

De informatie uit dit onderzoek helpt logistieke bedrijven aan vrijstelling voor (toekomstige) rapportageverplichting, zodat de focus op logistiek kan blijven. Ook helpt het om te tonen hoe goed ze bezig zijn met duurzaamheid en waar nog verbeterpunten zijn.

Met deze enquête willen we in kaart brengen welke verduurzamingsinitiatieven mkb­-bedrijven in de logistiek nemen. Voor verschillende thema’s peilen we hoe gedetailleerd u inzicht heeft in uw duurzaamheidsimpact en in hoeverre u hier vooruitgang in boekt.

We kijken naar het brandstofverbruik van uw voertuigen, het energieverbruik van uw locaties en het getransporteerd volume. Ook andere duurzaamheidsonderwerpen (indien relevant) en uw wijze van communicatie hierover komen aan bod.

Vul de enquête in