100 dagen voor de Brexit

Avatar

kamer Brexit

Datum: 19 december 2018

Tijd: 11:30 - 17:00

Locatie: LantarenVenster in Rotterdam

Een week na de cruciale stemming in het Britse parlement over het Brexit-akkoord en exact 100 dagen vóór het daadwerkelijke afscheid van Groot-Brittanië uit de EU, organiseren we een interactieve Brexit Conferentie. U bent van harte welkom op woensdagmiddag 19 december in Rotterdam.

Het Britse parlement gaat 11 december stemmen. De kans is bijzonder groot dat er geen akkoord gaat komen. Als er wel een akkoord komt, is er een overbruggingsperiode. Hard of soft Brexit, er gaat veel veranderen als u exporteert naar het VK. Er is dan ook een grote behoefte om ervaringen te delen en de dialoog te zoeken met vakgenoten.

Verladers en logistieke dienstverleners delen hun lessons learned.  U hoort:

  • Richard Poels, sr. manager Logistics EMEA, Sonos
  • Diederick Blom, chief operating officer, Samskip
  • Michiel van Veen, director Supply Chain & Operations, Royal Lemkes
  • Nicole Visbeen, managing director, DailyFresh Logistics
  • Bas Janssen, directeur Deltalinqs
  • Onder deskundige leiding van René Buck, directeur Buck Consultants International
  • Meer info op www.brexitconferentie.nl

Wat kun je verwachten?

Deze middag geven we antwoord op hele concrete vragen als: Hoe kunnen we in time delivery straks garanderen? Hoe bereid ik me voor op lange wachttijden? Is mijn fysieke distributienetwerk op orde? Heb ik extra productie/ voorraden nodig en waar? Hoe krijgen we de keten op orde?

Staat mijn EDC nog wel op de juiste plaats? Welke logistieke diensten moet ik bieden? Wat hebben we intern nodig in onze organisatie? Wie gaat wat betalen binnen de keten?

Reserveer nu uw plaats.

Last modified: 5 december 2018