Smart Mobility Festival 2020: aanmelden kan nu!

Avatar

nationaal verkeerskundecongres

Start datum: 16 november 2020 - Eind datum: 19 november 2020

Locatie: Online en offline

Van 16 tot en met 19 november vindt het ‘Smart Mobility MRA Festival 2020: slim, groen en veilig’ plaats. Op maandag om 10.00 uur trappen we de week plenair af met een spetterende bijeenkomst die vanuit huis live te volgen is. Om 11.30 uur start het maatwerkprogramma van de vierdaagse festivalweek. Je kiest namelijk zelf welke sessies je wilt bijwonen op basis van je interesse, ervaring en beschikbare tijd. Vanwege corona, zijn alle festivalactiviteiten digitaal te volgen.

Tijdens het Smart Mobility Festival voor de Metropoolregio Amsterdam kun je vier dagen lang sessies volgen over hubs, goederenvervoer via de gracht, datadelen, MaaS en zero emission. Virtueel meerijden over de Concorda MRA-testtrack (A5-A9, N205 en centrum Amsterdam) kan ook. Hier wordt getest met de communicatietechnologie die de zelfrijdende taak van voertuigen ondersteunt. En dan verzorgt AVY ook nog ‘Prepare for landing’ over de toekomst van vervoer van medische goederen met drones.

Slim, groen en veilig zijn de leidraad van alle bijeenkomsten. Ook kun je elke dag online in gesprek gaan over wat je hebt gezien en gehoord met het team van het Smart Mobility Platform.

Programma Smart Mobility Festival

Bekijk hier het volledige programma van het Smart Mobility Festival 2020. Kies en meld je aan!

Last modified: 15 oktober 2020