Bijeenkomst bij IBM NL over blockchain in serviceketens

Avatar

blockchain luchtvracht

Datum: 14 september 2018

Tijd: 14.00 - 18.00 uur

Locatie: IBM Nederland, Johan Huizingalaan 765, 1066 VH, Amsterdam

De jongerenafdeling van het Service Logistics Forum organiseert op vrijdag 14 september een bijeenkomst voor jonge logistieke professionals over de toepassing van blockchain voor serviceketens.  Gastheer is IBM Nederland. 

IBM is het grootste informatietechnologiebedrijf ter wereld. Eén van de IT-oplossingen die IBM biedt is gebaseerd op Blockchain technologie. Blockchain heeft vele toepassingsmogelijkheden in industrie en logistiek. Tijdens deze middag zal IBM de technologie verder toelichten en gaan we samen aan de slag met toepassingen van blockchain in serviceketens.

Programma:
14:00-14:15 Inloop met koffie
14:15-14:30 Introductie IBM Nederland
14:30-15:45 Blockchain 101
15:45-16:45 Industry use-case challenge
16:45-17:30 Use-case presentaties en afsluiting
17:30-18:00 Netwerkborrel

Bent u, of heeft u een Young Talent binnen uw organisatie die geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, meld hem of haar dan aan via info@servicelogisticsforum.nl

Over het Service Logistics Forum

Het Service Logistics Forum (SLF) is een netwerk van en voor professionals in service logistiek die vooruit willen. In 1993 startte het adviesbureau Districon met een initiatief dat al gauw uitgroeide tot een serieus platform. Inmiddels is het Service Logistics Forum een gewaardeerd kennisplatform in Nederland/België en hebben vele professionals, bedrijven en kennisinstellingen hun weg naar deelname gevonden. Deelname aan het SLF staat open voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in service logistiek en die vooruit wil komen in dit vak. Voor deelname of nadere informatie, neem contact op via info@servicelogisticsforum.nl of 0346-581 650 of gebruik het aanmeldformulier.

Het belangrijkste doel van het SLF is het delen en ontwikkelen van kennis en kunde op het gebied van service logistiek. Service logistiek beperkt zich niet tot één bedrijfstak of één systeem, maar is een samenspel. Daarnaast draagt het SLF haar steen bij aan innovatie van het vakgebied en heeft talentontwikkeling op haar agenda staan.

Boven alles blijft het SLF een netwerk organisatie voor het samenbrengen van kennis en kunde om tot nieuwe, betere inzichten te komen.

Last modified: 17 juli 2018