Bijpraten over de JSF met René de Koning

Avatar

bijpraten JSF

Datum: 9 oktober 2019

Tijd: 15:30 - 18:00 uur (incl. borrel)

Locatie: SADC, Evert van de Beekstraat 356 1118 CZ Schiphol

René de Koning, ceo van OneLogistics, vertelt op woensdag 9 oktober bij Amsterdam Airport Area (AAA) over zijn avontuur rondom de prestigieuze Nederlandse logistieke oplossing voor de Joint Strike Fighter, of F-35. Eind dit jaar moet alles operationeel zijn…
 
In 2018 werd bekend dat Nederland alle reservedelen voor de F-35 toestellen in Europa gaat opslaan. Het gaat om opslag, verzending en het beheer van onderdelen van ruim vierhonderd  JSF’s voor de komende decennia. Het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt de opslag van de spullen en er komt een vooruitgeschoven post op Schiphol. Daarnaast profiteren op termijn zo’n 70 Nederlandse bedrijven van de opdracht. Nederland was eerder al aangewezen als een van de landen die de motoren van de nieuwe gevechtsvliegtuigen onderhoudt.

Met de komst van het Europese distributiecentrum voor F35-onderdelen wordt de positie van Nederland als distributieland bevestigd en verder versterkt. Dit is goed voor onze werkgelegenheid en levert naar verwachting enkele honderden miljoenen aan extra omzet voor onze distributiesector op. Nederland laat met het binnenhalen van dit centrum zien dat het een koploper is in de logistiek.

Drijvende kracht achter het binnenhalen van deze opdracht is René de Koning, CEO van OneLogistics. Hij praat u en ons op woensdag 9 oktober graag bij over de laatste ontwikkelingen rond de JSF.

Aanmelden

Tot 2 oktober a.s. kun je je aanmelden door een mailtje te sturen aan Joep Schroeders. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.
Graag zien we je 9 oktober!

Last modified: 26 september 2019