China Business Week: oriënteren op zakendoen in China

Avatar

KLM China

Datum: 10 september 2019

China is een wereldmarktleider, dat is duidelijk. Heeft u daarom weleens gekeken welke mogelijkheden op het gebied van duurzaam ondernemen er in dit land liggen voor uw bedrijf? Bent u een potentiële, startende of ervaren exporteur? Wilt u exporteren, importeren of op een geheel andere manier zakendoen? Kom dan in september naar de China Business Week voor antwoord op uw vragen. Op 10 september in Amsterdam. 

De China Business Week vindt van 10 tot en met 13 september plaats, achtereenvolgens in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven.

De China Business Week heeft als doel u zo goed mogelijk in te lichten, zodat u goed beslagen ten ijs komt bij het maken van zakelijke beslissingen. Om u zo goed mogelijk in te lichten over de zakelijke kansen die China uw bedrijf kan bieden op het gebied van duurzaam ondernemen, organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, InnovationQuarter, OostNL en Rotterdam Partners, de 6e editie van de China Business Week.

Samen zorgen zij voor een goedgevuld programma met handige en praktische informatie-uitwisseling door experts. Deze ervaringsdeskundigen beoefenen allemaal een andere tak van sport. Naast presentaties kunt u rondetafelgesprekken over actuele thema’s en een-op-eengesprekken verwachten. Uiteraard biedt de Business Week volop netwerkgelegenheid.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Tijdens de China Business Week zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit China in Nederland om u te informeren over:

  • Circulaire economie
  • Cleantech
  • Water- en milieutechnologie
  • Hydrogen
  • Urban development
  • Green cities
  • Circulair building
  • Life Sciences & Health (LSH)
  • Creatieve industrie
  • Sustainable design

Adviesgesprekken met buitenlandnetwerk

Tijdens de China Business Week zijn aanwezig. U kunt Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit China in een een-op-eengesprek raadplegen over het zakendoen in ‘hun’ regio of sector. U kunt trouwens ook in gesprek gaan met onze andere in China gespecialiseerde partners.

Aanmelden

De China Business Week is bedoeld voor ondernemers met ambitie om in China duurzaam te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma optimaal te laten aansluiten op deze doelgroep. Aanmelden voor deze 6e editie kan vanaf 30 juli via de site van RVO.nl. U ontvangt hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

Deelname

Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75. U kunt zich aanmelden vanaf 30 juli.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Joyce van Elck, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
E: joyce.vanelck@rvo.nl
T: 06 1137 6331

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties die Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema’s daarbij is Smart Cities.
Logo Trade and Innovate

Lees meer op de website

Last modified: 4 juli 2019