netwerkbijeenkomst ctc

Uitnodiging netwerkbijeenkomst CTC Amsterdam Westkant: What’s next? Let’s get connected!

Laat je inspireren en ‘get connected’ op 8 juni tijdens de netwerkbijeenkomst van CTC Amsterdam Westkant die wij in het kader van de landelijke Connected Transport Week organiseren. De bijeenkomst staat helemaal in het teken van ‘What’s next!? Let’s get connected’.

In 2022 is de Connected Transport Corridor Amsterdam Westkant uitgerold, waardoor transport in de MRA-regio weer een stuk slimmer en duurzamer is geworden.

Erik Nagel (R.Nagel Transport b.v.) en Richard Bouwmeester (Dobbe Transport b.v.) maken als één van de eerste transporteurs gebruik van de toepassingen zoals bijvoorbeeld slimme verkeerslichten en waarschuwingen voor gevaarlijke situaties. Wat zijn hun ervaringen met het in gebruik nemen van deze toepassingen? Welke opbrengsten voorzien ze hierbij? Ze vertellen het op onze netwerkbijeenkomst. Graag beantwoorden ze ook jouw vragen.

Wil je weten welke andere logistieke digitaliseringsinitiatieven komend jaar in de MRA-regio gaan spelen? Hoe je je daarop kunt voorbereiden? En ben je benieuwd wat de digitaliseringsinitiatieven voor jou kunnen betekenen? Vanuit de drie ports (Schiphol Airport, Port of Amsterdam en Royal FloraHolland) kijken we naar de komende jaren (what’s next) en zoomen we in op de gevolgen voor direct betrokken partijen.

Programma

Joep Schroeders is de moderator van de slotbijeenkomst van CTC Amsterdam Westkant.

 • 15.00 – 15.30 uur     Connect met CTC en mededeelnemers.
 • 15.30 – 16.15 uur      In gesprek met …wegbeheerder Boris Kock (Provincie Noord Holland) en Bert van der Veen van het regionaal iVRI-team) en met de logistieke sector over hun ervaringen met connected transport: Dobbe Transport (Richard Bouwmeester), R Nagel transport (Erik Nagel), Logi-App B.V. (Edwin Marijnissen) en Addsecure (Cees Lagendijk).
 • 16.15 – 17.00 uur      What’s next? Doorkijk naar grote projecten in de regio met een panel van de drie ports in de regio.
  Panelleden:
  • Royal FloraHolland: Eline van de Berg.
  • Schiphol Airport: Luc Scheidel.
  • Port of Amsterdam: Jan Egbertsen.
 • 17.00 – 18.00 uur      Netwerkborrel.

Aanmelden netwerkbijeenkomst 

Get connected en meld je voor deze netwerkbijeenkomst aan via deze link.

Meer informatie over CTC Amsterdam Westkant

Wil je nu al meer weten over CTC? Bekijk dan de video van de aftrap van CTC:

Of kijk op amsterdamlogistics.nl.

Aanmelden afsluiting Connected Transport Week diner

Aansluitend organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ter afsluiting van de Connected Transport Week, een diner. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd.