Deadline 24/7: Lever uw business challenge in

Datum:

Holland Fintech en TKI Dinalog organiseren van 19-28 september samen met de Erasmus Universiteit de Logistics & Fintech Erasmus challenge. Negen dagen lang buigen 70 studenten zich over vragen en uitdagingen van bedrijven, uitdagingen die rechtstreeks uit de praktijk komen. De studenten zoeken nieuwe business opportunities op het snijvlak van fintech en logistiek. U kunt tot en met 24 juli uw challenge indienen.
Bedrijven uit de financiële sector, de logistiek en de ict kunnen deelnemen aan de Logistics & Fintec Erasmus Challenge. U maakt gebruik van de kennis en creativiteit van 70 studenten van de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. In zeer kort tijdsbestek verzamelen ze marktinzichten en nieuwe oplossingen voor de uitdagingen. De tijd die ú aan de challenge zult besteden is beperkt. Maar dankzij u deelname opent zich wel een wereld van kansen op het kruispunt van logistiek en fintech.

Informatie en aanmelden Erasmus Challenge

Bekijk voor een indruk over de challenges die u kunt indienen deze voorbeelden.
Meer informatie over de challenge en de relevante data vindt u hier. U kunt natuurlijk ook nu al uw uitdaging indienen of u registreren!

Last modified: 5 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.