Debat verkiezingen Europarlement: Europa in beweging?!

Avatar

goederenvervoeragenda

Datum: 16 mei 2019

Tijd: 15:00 uur

Eind mei gaan we naar de stembus en kiezen onze Europarlementariërs voor de komende vijf jaar. Voor Nederlandse ondernemers en bedrijven met een logistiek en exportbelang is het cruciaal dat op Europees niveau de samenwerking wordt gezocht en versterkt. Een goede reden om van de Nederlandse kandidaten voor het Europees Parlement te horen hoe zij aankijken tegen de uitdagingen op het gebied van Europees transport- en handelsbeleid. Dat kan op donderdag 16 mei in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. 

Hoe denken de (kandidaat-)Europarlementariërs bijvoorbeeld over meer samenwerking in de Europese Unie tussen de lidstaten?  Hoe krijgen we de personeelstekorten in de logistiek weg? Hoe komen we tot meer en betere Europese achterlandverbindingen? En welke stappen zijn noodzakelijk voor het realiseren van een duurzame Europese transportsector?

Het Grote EP Verkiezingsdebat wordt georganiseerd door de Logistieke Alliantie. Onder leiding van moderator Martijn de Greve en voorzitter Steven Lak gaan kandidaat Europarlementariërs met elkaar in debat over het thema ‘Europa in beweging’ over de toekomst van de logistiek in Europa en het belang van Europese samenwerking voor Nederlandse ondernemers en bedrijven. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om onder het genot van een borrel nader met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden EP-verkiezingsdebat

Toegang is gratis, meld u hier aan.  Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Foto: Pixabay.com.

Last modified: 23 april 2019