Digitale factfindingmissie havens & logistieke ontwikkeling in Chili

Avatar

logistiek chili

Start datum: 15 maart 2021 - Eind datum: 18 maart 2021

Locatie: Online (aanmelden verplicht)

Wilt u zakendoen in Chili? En bent u actief in de haven- of logistieke sector? Doe dan van 15 tot en met 18 maart mee met de digitale factfindingmissie over haven- en logistieke ontwikkeling in Chili. De factfindingmissie is bedoeld voor ondernemers die hun kansen in Chili willen verkennen op het gebied van havens en logistieke ontwikkeling.

De komende jaren gaan de 2 belangrijkste havens van Chili – San Antonio en Valparaiso – groots uitbreiden. Ook moet de bestaande infrastructuur gemoderniseerd en verbeterd worden, waaronder de spoor- en snelwegverbindingen en de IT-diensten. Dit zorgt voor interessante kansen voor Nederlandse ondernemers.

Programma

Deelnemers aan de missie ontmoeten relevante Chileense stakeholders. Er zijn bijeenkomsten gepland met de havenautoriteiten, de port operators, het Chileense ministerie van Transport en het staatsspoorbedrijf. Maar ook met private partijen. Op die manier verzamelt u de benodigde informatie om te kunnen beoordelen of er kansen zijn op de Chileense markt voor uw specifieke product of dienst.

Deelname en kosten

Meld u aan door een e-mail te sturen aan Linda Walstra. Deelname is gratis. Er staan al bijna 20 bedrijven voor deze missie ingeschreven, maar u kunt zich nog aanmelden. Deze digitale missie duurt ongeveer 2,5 uur per dag. Er is gelijktijdige vertaling Engels – Spaans.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Linda Walstra, Economische Afdeling van de Nederlandse ambassade in Santiago de Chile
T: +56 2 2756 9225
E: linda.walstra@minbuza.nl

Organisatie

De digitale missie wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Santiago de Chile, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Last modified: 2 maart 2021