port cleanup

Doe jij mee met onze Port Cleanup?

Op donderdag 13 oktober vindt de vierde editie van de Port Cleanup plaats. Met dit jaarlijks terugkerend evenement zetten we ons, samen met de haven community, in om de haven een stukje schoner te maken.

Port Cleanup GBA_2022
Foto: Port of Amsterdam

We werken er dagelijks hard aan om het havengebied afvalvrij te houden, maar helaas komt ook hier nog zwerfafval voor. Nadat één van onze volgers op social media ons hierop aansprak, ontstond het idee om de Port Cleanup te organiseren en medewerkers en bedrijven te mobiliseren om zich in te zetten voor een beter leefklimaat in de haven.

In 2019 zijn we met een kleine groep medewerkers met deze schoonmaakactie gestart. Vorig jaar, bij de derde editie, was deze groep al flink uitgebreid en deden verschillende betrokkenen uit en rond het havengebied met ons mee. Waaronder de fanatiekelingen van de Gezamenlijk Brandweer Amsterdam. Ook dit jaar is iedereen weer welkom om mee te helpen. Want samen werken we aan een Better Port.

Praktische informatie

De Port Cleanup start en eindigt bij Het Seamen’s Centre (Radarweg 42, 1042 AA Amsterdam)

Programma
–   13:30 – 14:00: Inloop en ontvangst
–   14:00 – 14:15: Groepen maken en verdelen priklocaties
–   14:15 – 16:00:Tijd om te prikken
–   16:00 – 17:00: Hapje en drankje 

Aanmelden

Wil jij je inzetten voor een schonere haven? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Heb je vragen over de Port Cleanup? Neem dan contact op met Carlijn van Essen via e-mail.