Havendebat 2018: de logistieke positie van haven Amsterdam

Avatar

jaarcijfers haven

Datum: 7 november 2018

Tijd: 08:30 - 13:30

Locatie: Bimhuis, Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam

Op woensdag 7 november aanstaande is in het Bimhuis in Amsterdam het Havendebat 2018. Dé bijeenkomst die jaarlijks in het teken staat van open gesprek en debat over actuele onderwerpen in de haven. Keynote speaker is dit jaar Bart Kuipers van de Erasmus Universiteit. Hij spreekt over de toekomst van het Europese Haven-logistieke systeem.

Dit jaar staat de logistieke positie van de haven van Amsterdam centraal. Waar liggen de mogelijkheden om deze verder te verbeteren? Daarnaast wordt gesproken over samenwerking binnen de haven en de ontwikkeling van nieuwe logistieke netwerken. U kunt onder meer luisteren naar – naast Bart Kuipers – Gerben Matroos, directeur TMA Logistics en naar Paul Wortelboer, director Koopman Car Terminal.

Ontmoet uw collega’s uit de haven

Natuurlijk neemt u aan het debat deel vanwege het gesprek, maar tevens is het een uitstekende gelegenheid om in contact te
komen met circa 200 collega’s uit de haven. U treft onder meer de volgende deelnemers:

  • havenbedrijfsleven (vervoerders, expediteurs, overslagbedrijven, verladers, reders, etc.)
  • overheid & politiek
  • Havenbedrijf Amsterdam
  • toeleveranciers en andere stakeholders

Programma en inschrijven voor Havendebat 2018

U kunt zich inschrijven voor het Havendebat 2018 via het Nieuwsblad Transport. Daar vindt u ook uitgebreide informatie over het programma, tijdstip en locatie.

Het Havendebat Amsterdam wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met het Havenbedrijf Amsterdam. Mis het niet!

Last modified: 30 oktober 2018