Havendebat Amsterdam 2019 op 10/10

Avatar

debat novi

Datum: 10 oktober 2019

Tijd: 13:00 - 18:00 uur

Locatie: De Patronage, Draaibank 11, Zaandam

Welke energievraagstukken landen er momenteel in de haven? Hoe kan dit de haven en omgeving waarde opleveren? En wat betekent dit voor het ruimtebeslag? Daar gaat het onder andere over tijdens het Havendebat Amsterdam 2019 op 10 oktober in De Patronage. Debatteer mee over de dilemma’s, problemen en kansen en tref collega’s uit de haven.

Elektrificatie, waterstof, warmte, synthetische brandstoffen of zelfs kernenergie hebben een toekomst, maar welke? Experts schetsen de scenario’s en kruisen de degens over wat mogelijk, waarschijnlijk en (on)gewenst is in de overstap naar deze alternatieven. Welke rol kan de haven hierin hebben? En hoe kunt u hierop inspelen met uw bedrijf?

Lokale ontwikkelingen: wat betekenen ze voor uw organisatie?

Ontkoppeling van gas, het sluiten van kolencentrales en de overstap naar waterstof zijn aan de orde van de dag, maar wat voor invloed heeft dat op uw organisatie en product? Kunt u hier uw voordeel mee doen? Wat is nu écht de impact op uw organisatie en de haven.

Tijdens het Havendebat Amsterdam 2019 debatteren 150+ professionals over diverse kwesties binnen de accelererende energietransitie.
Registreer direct en profiteer van € 50,- vroegboekkorting.

Noteer donderdag 10 oktober in uw agenda en mis het niet! Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent het programma.

Last modified: 4 augustus 2019