Hoe omgaan met werkzaamheden Antwerpen als verlader en vervoerder

Avatar

breikers café september

Datum: 12 juni 2019

Tijd: 15:00 - 17:00 uur

Locatie: Cargill, Evert van de Beekstraat 378, 1118 CZ Schiphol

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseren we ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen en buiten ons netwerk zijn van harte uitgenodigd. Tijdens de events bespreken we een actueel thema en stimuleren we samenwerking en CO2-reductie.

Het thema in juni heeft betrekking op de ‘Werkzaamheden in Antwerpen’. Dit voorjaar is Antwerpen gestart met de bouw van de Oosterweel om de Antwerpse Ring uiterlijk 2026 rond te krijgen. Het doel is om minder files, minder ongevallen en een betere leefkwaliteit voor de hele Antwerpse regio te realiseren.

De bouw van de Oosterweel zorgt voor de nodige uitdagingen voor verladers en vervoerders. Daarom nodigen we u van harte uit om tijdens deze sessie in gesprek te gaan met onder andere Cargill en NoordWest Connect om samen te kijken we of we meer kunnen bundelen of gebruik kunnen maken van andere modaliteiten.

Na een warm welkom door Marloes van der Graaf (Cargill), zal Sjoerd Sjoerdsma (NoordWest Connect) u meer vertellen over Off-Road, Off-modal en synchromodale mogelijkheden. Daarna gaan we in gesprek over bundelingsmogelijkheden voor zowel grote, als kleine volume-eenheden. Aansluitend nodigen we u uit voor een netwerkborrel.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Caroline Koiter, relatiemanager Lean and Green OffRoad van Connekt.

Last modified: 4 juni 2019