Horecava 2020: logistiek rond horeca in de stad

Avatar

horecava 2020

Fout: svp datum opnieuw instellen.

Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein in Amsterdam

Van 13 tot en met 16 januari is RAI Amsterdam gastheer van de Horecava 2020. Vier dagen lang kunt u in Hal 8 het Delivery & Mobility kennisplein bezoeken waar de hele reis van belevering tot bezorging van drank en maaltijden centraal staat.

Veranderende regelgeving op het gebied van de reductie van CO2, stadslogistiek en de belevering van de horeca en de groeiende vraag naar maaltijdbezorging, ze zorgen allemaal voor vragen bij ondernemers.

Op het Delivery & Mobility kennisplein maak je kennis met de hele reis van belevering tot bezorging. Startend met de levering aan de horecakeuken en/of de darkkitchen, het bezoeken van een volledig operationele darkkitchen tot het bezorgmoment bij de consument.

Op het kennisplein zijn inhoudelijke sessies, worden cijfers op het gebied van maaltijdbezorging gedeeld, komen onderwerpen zoals rendement en wet- en regelgeving aan bod en ontdek je als ondernemer hoe je inspeelt op de ontwikkelingen. Daarnaast zijn er ronde tafelsessies die meer inzicht geven in de hedendaagse uitdagingen als zero emissie stadslogistiek waarbij we ruimte bieden aan de verschillende stakeholders.

Stadslogistiek horeca op Horecava 2020

Kijk voor meer informatie over het Delivery & Mobility kennisplein en bijeenkomsten over de stadslogistiek rond de horeca op de site van RAI Amsterdam.

Last modified: 1 januari 2020