HvA-presentaties op ICT & Logistiek in Jaarbeurs

Avatar

bevoorrading gemeente

Start datum: 7 november 2018 - Eind datum: 8 november 2018

Tijd: Verschillend

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Op 7 en 8 november 2018 vindt het jaarlijkse evenement ICT & Logistiek plaats in de jaarbeurs Utrecht. ICT & Logistiek is de vakbeurs voor ict-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. HvA-onderzoekers Walther Ploos van Amstel en Martijn Altenburg houden een presentatie over stadslogistiek en e-mobility.

PROGRAMMA

Hieronder zijn de presentaties van Walther Ploos van Amstel en Martijn Altenburg uitgelicht. Bekijk het volledige programma op de website van Logistiek & ICT.

De toekomst van Stadslogistiek

Walther Ploos van Amstel , 7 november, 13:30 – 14:15 uur

De klant of de chauffeur aan het stuur? De ‘last mile’ logistiek wordt steeds complexer; klanten willen steeds meer bestellen, maar willen wel dat het precies op tijd is. Moderne transport managementsystemen kunnen de chauffeur helpen de files in de stad te omzeilen, of juist die ene vrije laad- en plaats te vinden in de buurt. Maar, wat betekent dit allemaal voor de chauffeur van de toekomst?

Emobility in City Logistiek

Martijn Altenburg, 8 november, 14:15 – 15:00 uur

Steeds meer gemeenten eisen zero-emissie stadslogistiek in 2025 en door drukte in steden neemt de bereikbaarheid af en het aantal files toe. Dat gaat ten koste van de service die je levert aan klanten in de stad. Wat zijn de kansen voor een slimmere logistiek die je klanten optimale service verleent, efficiënt is en ook leefbaarder is voor de stad? Is die bestelbus nog nodig of zijn er andere mogelijkheden? En hoe kom je daar?

KOM OOK

Registreer je gratis persoonlijke badge, waarmee je onder andere toegang krijgt tot de beurs.

Last modified: 16 oktober 2018