Hybride afternoon AAA: Digitalisering in de logistiek

Avatar

hybride aaafternoon

Datum: 1 juli 2021

Tijd: 16:00 - 17:30 uur

Locatie: Online of bij C-Bèta (Graag aanmelden)

Waarom trekt de Metropoolregio Amsterdam zoveel bedrijven aan die opereren op het snijvlak van logistiek en digitalisering? En wat doen deze bedrijven en wat voegen ze toe aan het bestaande ecosysteem? Graag nodigen we je uit voor de presentatie en discussie over bovenstaande en andere vragen uit het onderzoek dat consultant Ben Engel voor Amsterdam Airport Area (AAA) heeft uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek spraken we met een 12-tal koplopers uit het bedrijfsleven en de toegepaste wetenschap.

Het onderzoek brengt de kracht van Amsterdam in de digitale supply chain in kaart. En in het bijzonder de kracht van het ‘intelligente’ gedeelte ervan: daar waar de datastromen bijeenkomen, geanalyseerd en gevisualiseerd worden en waar conclusies getrokken worden, gevolgd door ‘supply chain decisions’. Deze besluiten zijn niet alleen maar kostengedreven, maar ook steeds meer duurzaamheidgedreven.

Het is onze ambitie om dit ecosysteem te versterken. Door partijen aan elkaar te koppelen; door gezamenlijke innovatie mogelijk te maken en door bedrijven aan te trekken of te helpen groeien.

Hybride evenement

De AAAfternoon wordt hybride georganiseerd. Dit houdt in dat de presentaties en gesprekken zowel fysiek als digitaal gevolgd kunnen worden. Het fysieke evenement wordt georganiseerd op C-Bèta (Rijnlanderweg 916 te Hoofddorp). Wij vragen je vooraf aan te melden voor het evenement en daarbij aan te geven of je fysiek of digitaal deelneemt aan de AAAfternoon. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden voor hybride AAAfternoon

Meld je via deze link aan voor de hybride AAAfternoon. Geef aan of je de bijeenkomst online of fysiek wilt bijwonen.

Last modified: 7 juni 2021