gemeenten zero emissie zones

Wat is de impact van pakketvervoer op de stad

  • Datum: 7 dec 2021
  • Tijd: 18:00 - 19:00 uur
  • Locatie: Pakhuis De Zwijger (of online)
  • Aanmelden

Op dinsdag 7 december van 18:00 tot 19:00 uur organiseren Logistiek020 een bijeenkomst bij Pakhuis De Zwijger over pakketvervoer. Jij bent van harte welkom! Je kunt deze bijeenkomst fysiek bijwonen, maar online kan natuurlijk ook.

Op dagen als Sinterklaas, Kerst en Black Friday is het alle hens aan dek bij de pakketjesbezorging. Al jaren groeit het aantal bestelde online producten hard, maar sinds de coronacrisis gaat het in een stroomversnelling. Deze toename in pakketjes zorgt voor drukkere straten, leegstaande winkels en vooral veel extra karton.

Hoe gaan we duurzamer en efficiënter pakketjes bezorgen? Wat is het lot van teruggestuurde pakketjes? Gaan pakketjes in de toekomst met een drone bezorgd worden? We gaan in gesprek over de ins en outs van de bezorgmaatschappij. Wil jij hierover meepraten, meedenken of luisteren? Meld je dan aan!

Deze bijeenkomst vindt plaats in de IJzaal bij Pakhuis de Zwijger, Piet Heynkade 179 in Amsterdam. Je kunt de bijeenkomst zowel fysiek als online bijwonen. HIER lees je meer over het programma en de sprekers.

Ja, ik meld me aan!

Wat is kleiner dan de auto, efficiënter dan de fiets en beweegt zich door de stad? Op 3 november organiseerden wij een event over ‘Licht Elektrische Vracht Voertuigen’, waarin we spraken over  de invloed van LEVV’s op de stad. Heb je dit gemist? Kijk dan terug!  
Event terugkijken