Informatiebijeenkomst WeMakeThe.City 2019

Avatar

we make the city 2019

Datum: 17 december 2018

Tijd: 17:00 uur

Locatie: Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

WeMakeThe.City is het festival dat steden beter maakt. Van 17 t/m 23 juni 2019 pakken we – met publiek én experts – urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving op. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Als je denkt aan deelnemen, dan mag je deze informatiebijeenkomsten niet missen. 

Tijdens WeMakeThe.City lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

Tijdens deze informatiebijeenkomst gaan wij samen met jou op zoek naar de verbinding van het festivalprogramma en de daaraan gerelateerde grote maatschappelijke vraagstukken, met eventuele exposities, film- en theatervoorstellingen, lezingen, workshops en de mogelijke inzet van jouw locatie of initiatief.

Over het festival
WeMakeThe.City brengt alle vragenstellers, creatieven en denkers bij elkaar: dus het publiek én de nerds. WeMakeThe.City is van bewoners, bedrijven, wetenschappers, specialisten, bestuurders, maar ook van ontwerpers, kunstenaars, tech start-ups, maatschappelijke organisaties en lokale en regionale initiatieven. We pakken de urgente uitdagingen op voor het dagelijks leven in de stad. Ambitieus. Maar met 180 nationaliteiten hebben we de wereld in onze metropoolregio al bij elkaar. Reken op alles wat nieuwe ideeën en inzichten geeft op tientallen locaties verspreid over stad de Amsterdam én de metropoolregio: lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, open studio’s, werkplaatsen en een actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek.

Last modified: 3 december 2018