Investeerders ontmoeten start-ups: Amsterdam capital week

Avatar

amsterdam capital week

Start datum: 24 september 2018 - Eind datum: 28 september 2018

Amsterdam Capital Week is een uniek concept in de wereld, waar investeerders en start-ups elkaar ontmoeten en van elkaar leren. De beste (internationale) Venture Capital kantoren openen hun deuren en meer dan 20 events op diverse locaties in de stad zijn erop gericht kapitaal aan start-ups te binden. Investeringen en langdurige partnerships, dat is waar het om draait.

Verschillende partijen werken samen om Amsterdam een week lang de Capital of startup capital te maken. Er is een divers programma samengesteld met evenementen als:

  • Capital On Stage: 20 Internationale VC’s presenteren zichzelf aan geselecteerde Europese startups
  • Get In the Ring: Pitch-training en coaching startups
  • Capital on Tour XXL: Startups bezoeken VC’s per fiets in de stad
  • Crowdfest: een nieuw tweedaags live crowdfundingfestival
  • Uprise festival: met o.a. een programma dat zich richt op startup financiering

Venture Capitalists (VC’s) zoals Prime Ventures, INKEF Capital en SanomaVentures, maar ook internationale VC’s doen mee. Naast Venture Capital komen ook andere financieringsvormen zoals Angel Investing, Private Equity en Crowdfunding deze week aan bod.

Investeerders en start-ups: doe mee!

We roepen onze partners, start-ups, en investeerders op om mee te doen met de Amsterdam Capital Week. Voor meer informatie over de verschillende events, vragen over partnerships en sponsoring:www.amsterdamcapitalweek.com. En volg @CapitalWeekAMS op Twitter voor het laatste nieuws.

Last modified: 28 augustus 2018