Save the date: Jaarcongres Topsector Logistiek 2020

Avatar

dagthema's jaarcongres topsector

Start datum: 9 september 2020 - Eind datum: 11 september 2020

Tijd: 09:00 - 18:00 uur

Locatie: Online

Op 9,10 en 11 september 2020 vindt het Jaarcongres van de Topsector Logistiek plaats! Hét moment voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste inzichten en oplossingen voor een concurrerende én emissieloze logistiek in Nederland. Vanwege het coronavirus vindt het congres dit jaar online plaats. Reserveer deze datum daarom in uw agenda.

Online congres vanwege coronavirus 

Elkaar de hand schudden op het congres zit er dit jaar niet in. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vindt het Topsector Logistiek Congres dit jaar volledig digitaal plaats. Achter de schermen werken we momenteel hard aan een alternatieve invulling van het congres. U kunt zich nu al aanmelden via www.topsectorlogistiekcongres.nl. In juni volgt de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma.

Organiseer een deelsessie tijdens het congres!

Het Jaarcongres  van de Topsector Logistiek is ook in 2020 is úw congres. Successen, praktijkervaringen en kennis: u deelt het op deze dag. Heeft u een initiatief, een inspirerend verhaal of bepaalde kennis waarvan vakgenoten zeker op de hoogte moeten zijn dat aansluit bij onderstaande thema’s? Stuur uw voorstel voor een deelsessie in voor 25 mei.

Dien hier uw voorstel voor een deelsessie in.

De volgende thema’s en domeinen staan centraal tijdens het congres. Bij welk thema en domein sluit uw voorstel het beste aan?

Thema’s: Ketenregie, Duurzame logistiek en Datagedreven logistiek
Domeinen: Steden, Multimodale transportcorridors en knooppunten en Logistieke ketens (supply chains)

Meer informatie?

www.topsectorlogistiekcongres.nl

We verheugen ons op uw aanwezigheid op 9 september!

Met vriendelijke groet,

Aad Veenman
Boegbeeld Topsector Logistiek

Meer informatie over het programma volgt.

Last modified: 9 juli 2020