Jaarlijkse ondernemersontbijt Lelystad

Avatar

ondernemersontbijt Lelystad

Datum: 8 april 2020

Tijd: 07:30 - 10:00 yyr

Locatie: Gemeentehuis Lelystad

De gemeente Lelystad organiseert woensdag 8 april 2018 het jaarlijkse Ondernemersontbijt. U bent welkom in het stadhuis voor het ondernemersontbijt Lelystad vanaf 07.30 tot 10.00 uur. Het programma is nog niet volledig bekend, maar in ieder geval komen ondernemers meer te weten over het gemeentelijk inkoopbeleid.

De gemeente vraagt ondernemers datum en tijdstip alvast in de agenda te noteren. Zodra het volledige programma vaststaat, gaat een formele uitnodiging de deur uit. De uitnodiging zal ook via de Bedrijfskring Lelystad onder de bij hen aangesloten ondernemers worden verspreid.

Save the date voor het Ondernemersontbijt op woensdag 8 april 2020 van 7.30 tot 10.00 uur in het stadhuis van Lelystad

Faciliteren

Meer informatie over ondernemen in Lelystad, over wet- en regelgeving en de manier waarop de gemeente het bedrijfsleven faciliteert staat op de Ondernemen-pagina’s op deze website. Daar leest u ook meer over het Ondernemersontbijt en kunnen ondernemers zich straks ook aanmelden voor het ontbijt. Er is ruimte voor 150 ondernemers. Zij die zich aanmelden, krijgen een ontvangstbevestiging als toegangskaart.

Ondernemersplein

Voor informatie over ondernemen in Lelystad kunnen zowel startende als reeds gevestigde ondernemers ook langs bij het Ondernemersplein in het stadhuis. Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags op afspraak, tel. 0320-278555 of mail naar ondernemersplein@lelystad.nl.

Last modified: 9 maart 2020