Kennissessie Europese subsidie & samenwerking

Datum:

Logo Europese Unie bij kennissessie europese subsdie
Op donderdag 14 september worden deelnemers in de kennissessie Europese subsidie & samenwerking meegenomen richting Europese samenwerking. Welke afwegingen spelen een rol om voor een Europees project te kiezen? Wat is de juiste route? Hoe ontwikkel je succesvol een Europees project? En hoe zet je daarbij een duurzaam projectconsortium op? Ook wordt ingegaan op de leerpunten en obstakels bij het opschalen van een lokaal/regionaal initiatief naar Europees niveau.
De MRA-gemeenten en  Amsterdam Economic Board werken op Europees vlak samen op de onderwerpen Circulaire Economie en Digitale Connectiviteit. Aan de hand van een interactieve EU-routekaart (opgesteld door de Board) worden de deelnemers geïnformeerd over de stappen die genomen moet worden op weg naar Europese samenwerking. Europese projectleiders uit de MRA vertellen over hun ervaringen.

Voorlopig programma

  • 15.00 Introductie wethouder Haarlem Jeroen van Speijk – over Europese samenwerking, de meerwaarde ervan voor zijn gemeente en de ambities van Haarlem.
  • 15.15 Toelichting Europese routekaart Audrie van Veen – Europees strategisch adviseur Amsterdam Economic Board.
  • 15.45 Successen & failures: EU-projectleiders in de MRA (door Jan Schreuder, gemeente Zaanstad en Annelies van der Stoep van Amsterdam Smart City).

Aanmelden kennissessie Europese subsidie & samenwerking

Wil je hier bij zijn? Stuur dan een mail naar Tessa de Boer van Vindsubsidies: tessa.deboer@vindsubsidies.nl

Mede georganiseerd door


Last modified: 22 juni 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.