MRA Kennis- en netwerkdagen: Zaanstad

Avatar

netwerkdagen Zaanstad

Datum: 28 juni 2018

Locatie: Zaanstad

All events

Is de drukte op de woningmarkt een Amsterdamse opgave? De energietransitie alleen vanuit je eigen organisatie te bekijken? Houdt het mobiliteitsvraagstuk op bij de grens van de gemeente of provincie?

Deze vraagstukken zijn groter en niet beperkt tot één organisatie: iedereen binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA) heeft hiermee te maken. Alleen door samenwerking kunnen deze vraagstukken worden aangepakt, met meer resultaat voor inwoners en ondernemers. Wil je weten hoe en werk je bij een van de MRA-overheden? Kom dan naar de MRA Kennis- en netwerkdagen. Tijdens deze dagen krijg je inzicht in strategische vraagstukken waar de MRA-overheden mee bezig zijn, leer je van interessante sprekers, vergroot je je netwerk en ga je aan het eind naar huis met een enorme inspiratieboost.

Meld je nu aan voor donderdag 28 juni in Zaanstad over de inclusieve metropool.

Zet jezelf op de kaart van de Metropoolregio Amsterdam! 
De reeks van vier MRA Kennis- en netwerkdagen is in april gestart in Amsterdam en Haarlem. De eerste dag had als thema: ‘De MRA als derde regio van Europa, met speciale aandacht voor het internationale perspectief en de woningmarkt’ en de tweede dag ‘de MRA in transitie, met speciale aandacht voor de omgevingswet en energietransitie’. De eerste twee dagen zijn erg goed bezocht met veel positieve reacties; dit belooft veel voor de komende dagen in Almere en Zaanstad.

Wat bieden de MRA Kennis- en netwerkdagen?
– Inspiratie en inzicht over netwerkend werken in de MRA.
– Kennis van regionale ontwikkelingen.
– Het ontmoeten van collega’s in en uit de MRA.

Doelgroep
De kennis- en netwerkdagen zijn bedoeld voor strategisch adviseurs, beleidsadviseurs die betrokken zijn bij MRA-programma’s en -projecten en programma- en projectleiders die geïnteresseerd zijn in de MRA. De MRA Kennis- en netwerkdagen zijn open voor iedereen die werkzaam is bij een MRA-organisatie en de MRA beter wil leren kennen. Wij hopen op regionale diversiteit bij de aanmeldingen.

Kennis- en netwerkdag donderdag 28 juni: de inclusieve metropool | Zaanstad
De vierde dag vindt plaats op donderdag 28 juni in Zaanstad. Die zal gaan over de inclusieve metropool en over de sociale agenda van regionale samenwerking. We kijken naar de sociaal-fysieke en de sociaaleconomische opgaven in de MRA. Wat hebben gezondheid en de Omgevingsvisies met elkaar te maken, en de arbeidsmarkt en de energietransitie? Ook kijken we terug op vier Kennis- en Netwerkdagen en vooruit naar de actualisatie van de MRA-Agenda.

Nadere informatie over het programma volgt nog.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Deelname is gratis.

Bij vragen kun je mailen naar Elmer Braakman

Wij hopen je te zien tijdens de MRA Kennis- en netwerkdagen!

Deze dagen worden georganiseerd door de gemeenten Amsterdam, Zaanstad en Almere, de provincie Noord-Holland, het MRA Bureau en de trainees van de MRA Traineepool.

Last modified: 30 mei 2018