Naar een schone stadslogistiek met Green Deal ZES #1

Avatar

Green Deal Zes Meetup 2

Datum: 7 november 2019

Tijd: 15:00 - 18:00

Locatie: Rent 24, Bos & Lommerplein 270, Amsterdam

Op 17 juni hebben ruim 50 partijen uit de Metropoolregio Amsterdam de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek ondertekend. Het was een feestelijk moment waarin alle ondertekenaars hebben aangegeven zich in te willen spannen op weg naar emissievrije stadslogistiek in 2025. Maar hoe staat het er nu voor? Welke acties zijn opgezet en wat werkt wel en wat werkt niet? We gaan graag met jou en enkele ondertekenaars in gesprek!

De exacte invulling van het programma wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Zie ook: 50 partijen MRA ondertekenen Green Deal ZES

Voor 2019 is ons doel om een regionale impuls te geven aan de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek, de GDZES. Dit heeft in de eerste helft van het jaar geresulteerd in meer dan 50 nieuwe regionale ondertekenaars. In de tweede helft van 2019 organiseren we een serie meetups waarin partijen met elkaar het gesprek kunnen aangaan en waar men van elkaar kan leren. Tijdens elke meetup staat er een ander thema centraal.

Registratie voor deze Meetup is verplicht. Wil jij aanwezig zijn en met ons meepraten over Zero Emissie Stadslogistiek in onze regio? Laat dit dan weten door een e-mail te sturen naar onze de even manager van de Amsterdam Economic Board Rolinka Kok.

Last modified: 14 oktober 2019