Niet te missen, het Luchtvrachtcongres 2019

Avatar

luchtvrachtbelasting

Datum: 28 november 2019

Tijd: 12:30 - 17:30 uur

Locatie: Claus Park Collection te Hoofddorp

Save the date! Donderdag 28 november vindt het Luchtvrachtcongres 2019 van Nieuwsblad Transport plaats in Amsterdam. Tijdens dit jaarlijkse congres gaan we in op de marktpositie van Schiphol en de vraag hoe we die weer op de rails krijgen. En traditiegetrouw wordt de Martin Schröderprijs uitgereikt aan een persoon of onderneming die zich heeft onderscheiden in de Nederlandse luchtvrachtsector.

Wat is er nodig om het vrachtvervoer en daarmee de marktpositie van Schiphol weer op de rails te krijgen? Dat is de centrale vraag op het Luchtvrachtcongres 2019. Daar is nu vooral de luchthaven en de politiek aan zet nu de local rule voorlopig nog geen extra vrachtvluchten oplevert. Het wachten is op nieuw concreet beleid uit Den Haag. Waarmee komt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) in de nieuwe luchtvaartnota dit najaar? De uitgelekte Luchtvaartnota biedt vooralsnog weinig hoop.

Debat

Op het jaarlijkse Luchtvrachtcongres zullen toonaangevende verladers met Tweede Kamerleden, juristen, analisten en vrachtbedrijven in debat gaan om snel structurele oplossingen te vinden voor de vrachtproblemen op Schiphol. Daarbij wordt vooral daadkracht gevraagd.

Sponsoring Luchtvrachtcongres 2019

Heeft u interesse om sponsor te worden van het Luchtvrachtcongres 2019? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Inschrijving vanaf nu geopend

Wilt u het Luchtvrachtcongres bijwonen? Omcirkel de datum in uw agenda. Op dit moment zijn wij druk bezig met het verzorgen van een heel mooi programma, dus houd de website goed in de gaten voor alle updates.

Inschrijven kunt u nu al via Nieuwsblad Transport.

We zien u graag op 28 november op het Luchtvrachtcongres 2019!

Met vriendelijke groet,

Last modified: 2 oktober 2019