Ondernemersontbijt gemeente Lelystad

Avatar

ondernemersontbijt

Datum: 9 april 2019

Tijd: 07:30 - 10:00 uur

Locatie: Stadhuis Lelystad

De gemeente Lelystad nodigt de Lelystadse ondernemers van harte uit voor het Ondernemersontbijt 2019. Het Ondernemersontbijt is dé gelegenheid om in gesprek te gaan met de gemeente en om uw netwerk verder te versterken. Dit jaar is het onderwerp ‘Duurzaamheid en Circulariteit in relatie tot de economische ontwikkelingen in Lelystad’.

Vanuit de Metropoolregio Amsterdam (MRA) zijn er op deze aspecten ambitieuze doelstellingen gedefinieerd. Zo wil de MRA in 2030 tot één van de meest circulaire grootstedelijke regio’s in Europa behoren. Doelstellingen die Lelystad, als één van de opdrachtgevers, niet alleen kan realiseren maar waarbij we de (lokale) markt nodig hebben. Welke kansen en mogelijkheden liggen hier voor ondernemers in Lelystad?

Aanmelden voor het ontbijt kan tot uiterlijk 3 april 2019 via het aanmeldformulier.

Er is ruimte voor maximaal 150 personen. Zij die zich aanmelden, krijgen een ontvangstbevestiging als toegangskaart.

Programma

 • 07.30 uur
  Inloop.
 • 07.50 uur
  Inleiding ‘Lelystad en de MRA. Hoe gemeente en ondernemers elkaar kunnen versterken’. Door: Janneke Sparreboom, wethouder o.a. EZ, Wonen en Stadshart.
 • 8:00 uur
  Ontbijt en netwerkgelegenheid.
 • 8.30 – 8.50 uur
  Workshop ‘Ambities circulaire economie in de MRA’. Door: Elly van Wageningen, wethouder o.a. Duurzaamheid. Bestuurlijk trekker Intentieverklaring Circulair Opdrachtgeverschap en Circulair Inkopen’.
 • 9.00 – 9.30 uur
  Workshop ‘Kansen en mogelijkheden voor lokale marktpartijen in de MRA’. Door: Yolanda Musson, Programmamanager MRA deelregio Flevoland.
 • 9 .30 -10.00 uur
  Plenaire afsluiting.

Last modified: 18 maart 2019