Online meeting: CTC Amsterdam Westkant voor Dummies

Avatar

online meeting ctc

Datum: 2 juli 2020

Tijd: 10:00 - 11:00 uur

Locatie: Online (graag even aanmelden)

Op donderdag 2 juli 10.00-11.00 uur organiseren we een online meeting voor transporteurs, logistieke dienstverleners en anderen uit de Metropoolregio Amsterdam over de Connected Transport Corridor Amsterdam Westkant (CTC). We laten jullie kennismaken met CTC Amsterdam Westkant en beantwoorden jullie vragen. Graag nodigen we je uit om deel te nemen.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor transporteurs en logistiek dienstverleners rond Schiphol die nog niet bekend zijn met het project. Corridormanager Janneke Nijsing vertelt in een uur alles over de CTC Amsterdam Westkant. Ze neemt je mee in wat CTC is, wat het voor jou als ondernemer kan opleveren en hoe je kan meedoen.

CTC Amsterdam Westkant is onderdeel van het nieuwe Amsterdam Logistics Programma. Kort gaan we ook in op andere initiatieven van dit programma waarmee de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam de komende jaren een boost krijgt.

CTC Amsterdam Westkant in het kort

Doel van CTC Amsterdam Westkant is de transporttijd van de vracht aan- en afvoer rondom de Port of Amsterdam, Schiphol en Royal FloraHolland betrouwbaar en voorspelbaar te maken. Dat doen we door het slim ontsluiten van bestaande slimme applicaties, standaarden en data/informatie aan transporteurs en wegbeheerders. Hiermee werken we aan betere verkeersveiligheid en door het verminderen van onnodige stops kunnen we het verkeer beter laten doorstromen en de milieubelasting verminderen.

Wil je deelnemen?

Stuur een mailtje naar ctcamsterdam@amsterdamlogistics.nl ter bevestiging van je deelname. Dat geeft ons inzicht in wie we kunnen verwachten.

De meeting vindt plaats via Microsoft Teams. Klik op de volgende link voor deelname: online meeting CTC Amsterdam Westkant

Uitnodiging delen?

Graag! Ken je een of meer ondernemers rond Schiphol die mogelijk ook belangstelling hebben voor deze meeting. Stuur deze uitnodiging dan door.

Hopelijk tot 2 juli!

Met vriendelijke groet, ook van de corridormanager Janneke Nijsing

Last modified: 26 juni 2020