Save the date: Smart Mobility Festival 2020

Avatar

smart mobility festival

Start datum: 16 november 2020 - Eind datum: 19 november 2020

Locatie: Online en offline

16 t/m 19 november – Online – Op locatie – Jouw kennis en ervaring staan centraal

In de eerste editie van ons tweejaarlijks event in 2018, hebben we laten zien hoe Smart Mobility bijdraagt aan de mobiliteitsvraagstukken in de MRA. Sinds die tijd is een hoop werk verzet en zijn er nieuwe inzichten en technieken bijgekomen. Om de kennis te delen, van elkaar te leren en samen verder te komen, organiseren we dit najaar een vierdaags-festival.

Het Smart Mobility MRA festival 2020 vindt grotendeels online plaats, soms op locatie (als het kan) en met een programma dat we samen met jou opstellen. Kortom, net zo slim, groen en veilig georganiseerd als de onderwerpen die we bespreken.

Wanneer en hoe?

Op maandagochtend 16 november trappen we af met een digitale liveshow, vanuit huis of op kantoor te volgen. De rest van de week zijn er volop sessies in allerlei on- en offline werkvormen. Denk aan werkateliers, masterclasses en verkennende Smart Mobility-safari’s. Een ding hebben ze gemeen: alle sessies geven antwoord op vragen die leven bij professionals en nieuwkomers binnen de vijf smart mobility-thema’s van ons platform.

Jouw sessie op ons podium: het festival maken we samen!

Tijdens het festival willen we leren van elkaar. Daarom vragen we je om jouw kennis te delen en een programmaonderdeel te verzorgen. Dit geeft jou ook gelegenheid om tijdens je sessie input op te halen bij je publiek.
Daarnaast stemmen we het aanbod graag af op de behoefte. Dus heb je vragen over smart mobility? Ben je aan het puzzelen welke slimme techniek bijdraagt aan jouw opgaven? Laat ons weten welke kennis jij zoekt.

Zo krijgen we een festival dat informeert en inspireert voor en dankzij jou. Een win-win dus!

Kom maar op met die input!

 

 

 

 

Spreken we elkaar op het festival?

Zet het Smart Mobility MRA Festival 2020 van 16 tot en met 19 november alvast in je agenda, te beginnen met de digitale liveshow op maandagochtend. In de tussentijd: volg ons op LinkedIn en tag ons via #SMOBfestival2020.

Met vriendelijke groet,

Julie van Heteren (Programmamanager), namens het MRA-platform Smart Mobility.

 

Last modified: 4 augustus 2020