September meetup Campus Amsterdam

Avatar

regiomatch schiphol

Datum: 26 september 2018

Tijd: 09:00 - 11:30 uur

Locatie: Marineterrein Amsterdam, Kattenburgstraat 5 Amsterdam

Campus Amsterdam is gelanceerd in juni 2018 en is een actief netwerk dat nadenkt over nieuwe oplossingen voor mondiale uitdagingen en dat onderzoekt en ontdekt. Deelnemers kunnen er alle vragen aan elkaar stellen en elkaar uitdagen, waardoor zij blijven leren en zich blijven vernieuwen. U krijgt er een voorproefje van tijdens de september meetup van Campus Amsterdam. 

De Metropoolregio Amsterdam is dé plek voor het ontdekken van nieuwe oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Campus Amsterdam verbindt alle campussen, labs en innovatiedistricten in de metropoolregio en biedt ondernemers, onderzoekers en studenten van waar ook ter wereld toegang tot de overvloed aan innovatie, kennis en onderwijs in deze regio

Kom naar de meetup! 
Wil je deel uitmaken van dit innovatienetwerk, noteer dan de meetup van woensdag 26 september in je agenda, van 09.00 uur tot 11.30 uur op het Marineterrein in Amsterdam, en meld je hier aan!

Transparantie
Campus Amsterdam organiseert ontmoetingen en biedt een ingang voor een brede doelgroep van ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers en beleidsmakers. Zo worden de transparantie en de toegankelijkheid van de verschillende innovatie-ecosystemen binnen de Metropoolregio Amsterdam vergroot. Dit geldt ook voor de acquisitiekracht voor vestigende bedrijven.

Crossovers
Voor de betrokken partners is Campus Amsterdam een netwerk dat nieuwe crossovers en uitwisseling van kennis faciliteert. Het grote aantal en de diversiteit van innovatiedistricten in combinatie met het Amsterdamse bottom-up innovatie-DNA maakt van Campus Amsterdam een unieke versneller van regionale innovatie.

Last modified: 2 oktober 2018