basismonitor noord-holland

State of the Region 2023 van de Metropoolregio Amsterdam

Op dinsdag 11 juli organiseren diverse partijen voor de zesde keer State of the Region, dé netwerkdag voor beslissers en veranderaars bij bedrijven, kennisinstellingen, overheden, maatschappelijke en culturele organisaties in de Metropool Amsterdam.

Bron: Amsterdam Economic Board.

We zorgen voor een inspirerend programma over de Metropool van Morgen en voor voldoende gelegenheid om bij te praten met andere beslissers en vernieuwers. Naast het hoofdprogramma organiseren we verschillende side-events.

Dit evenement is toegankelijk op persoonlijke uitnodiging. Wil je er graag bij zijn? Stuur dan een e-mail naar: stateoftheregion@amecboard.com.

Programma

Tussen 16.30 en 17.30 uur bieden we een inspirerend hoofdprogramma onder leiding van Janine Abbring en Tex de Wit met onder andere:

Voor en na het hoofdprogramma is er uitgebreid tijd om elkaar te ontmoeten.

Vanaf 14.30 uur organiseren we de volgende side-events:

  • Economische Verkenningen MRA: VU-hoogleraar prof. dr. Henri de Groot bespreekt en analyseert de keuzes waar we voor staan aan de hand van de nieuwste inzichten uit de EVMRA 2023 (gemeente Amsterdam)
  • State of the Youth: hoe kijken jongeren en jongvolwassenen naar de keuzes die gemaakt moeten worden en wat levert het ze op? (Young on Board)
  • Aanvullend programma voor alle betrokkenen bij de MRA: dit is een side-event op uitnodiging (Metropoolregio Amsterdam).

Het volledige programma is een week van tevoren bekend.