Studie- en carrièreplanning: Logistieke Speeddate 2019

Avatar

logistieke speeddate

Datum: 22 mei 2019

Tijd: 12:30 - 17:30 uur

Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

Op 22 mei 2019 zal wederom, na een succesvol evenement in 2018, Dé Logistieke Speeddate (DLS) plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie is in handen van Jong Logistiek Nederland. Vanuit de Metropoolregio Amsterdam zijn tal van bedrijven aanwezig bij wie je je licht kunt opsteken over een eventuele stage, onderzoeksopdracht of misschien een toekomstige baan. 

Tijdens De Logistieke Speeddate ondersteunen we studenten en young professionals in hun zoektocht naar stageplekken, afstudeeropdrachten en een eerste of tweede logistieke functie. Dit doen wij door hen in contact te brengen met diverse bedrijven tijdens verschillende speeddates en break-out sessies.

Het thema wat tijdens de dag centraal staat is ‘Develop your future’. Een thema waarbij we ons richten op de toekomst van de logisticus en waarbij de ontwikkeling van de student en Young Professional centraal staat.

Gedurende de middag zijn er verschillende interessante en leerzame break-out sessies van onze partners KennisDC Logistiek, Topsector Logistiek en Yacht. De dag zal afgesloten worden met een inspirerende key note van Justin Junier.

Deelnemende bedrijven voor de speeddates:

– Picnic

– Inther Group

– Yacht

– Defensie

– CEVA Logistics

– Vreugdenhil Dairy Foods

– XPO Logistics

– Manhattan Associates

-DHL

Wil je speeddaten en met de break-out sessies meedoen? Schrijf je dan in voor Toegang + Speeddate + Break-out sessies. Wil je alleen met de break-out sessies meedoen of kom je alleen voor de afsluitende borrel? Schrijf je dan in voor de Break-out sessies / Dag afsluiting.

Meld jezelf nu aan om jouw plek te reserveren, aanmeldingen zijn immers beperkt.

Jij bent aan Z!

Last modified: 2 mei 2019