Symposium Circulaire werklocaties 2050

Avatar

circulaire werklocatie

Datum: 11 april 2019

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Hoe ziet de circulaire werklocatie er in 2050 uit en hoe maken we die mogelijk? Graag nodigen wij u uit voor het Symposium Circulaire Werklocaties 2050.

Drie multidisciplinaire teams onderzochten in het vierdaags Atelier Circulaire Werklocaties 2050 wat circulaire economie en trends op het gebied van digitalisering, mobiliteit en werken betekenen voor toekomstige werklocaties in Noord-Holland. Kunnen de uitkomsten van de Challenge Circulaire Werklocaties 2050 een nieuwe impuls geven aan de ontwikkeling van circulariteit op werklocaties door overheden en bedrijven?

Geen truttige verhalen maar aandacht voor toegankelijkheid van werklocaties, de menselijke kant van werken en nieuwe vormen van mobiliteit

Tijdens het symposium, dat wij organiseren samen met de provincie Noord-Holland en SKBN, worden de visies en ontwerpen van de teams onder de loep genomen door de initiatiefnemers en experts van buiten. Teamleden houden een pitch over hun voorstellen. Wat betekenen de resultaten van de Challenge voor beleid en praktijk? Hoe ziet de circulaire werklocatie er in 2050 uit en hoe maken we dit mogelijk? Hoe kunnen we voorsorteren op toekomst en het vestigingsklimaat voor bedrijven versterken?

Jeanet van Antwerpen, directeur van SADC: “Geen truttige verhalen maar aandacht voor toegankelijkheid van werklocaties, de menselijke kant van werken en nieuwe vormen van mobiliteit. De tijd van masterplannen is voorbij, de presentaties bevatten een breed palet aan ingrediënten waarmee flexibel op een onzekere toekomst kan worden ingespeeld.”

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium Circulaire werklocaties 2050 kan via SADC.

Lancering van strategie voor circulaire gronduitgifte werklocaties

Last modified: 27 februari 2019