Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar

Datum: 11 april 2018

Op woensdag 11 april wordt bekend wie zich Logistiek Manager van het Jaar 2017 mag noemen. Van de drie genomineerden werkt er een in de Metropoolregio Amsterdam: Olaf Vreeburg van HelloFresh in Amsterdam. De tweede kandidaat Hugo van Goor is dc manager in Venray en Helmond van Schneider Electric (Hoofddorp). De derde runner up is Joris Keizers van Veco B.V. in Creil. Op 11 april wordt ook het Jong Logistiek Talent wordt gekozen.  
Ruim vijf jaar geleden was Olaf Vreeburg nog werkzaam op de HR-afdeling van Google in Dublin. HelloFresh werd zijn eerste kennismaking met logistiek, in een omgeving waar pionieren aan de orde van de dag was. Vreeburg begon in een koelcel met het inpakken van maaltijdboxen en zette ondertussen een volledige logistieke infrastructuur voor het bedrijf op.

 Hugo van Goor

Hugo van Goor is als DC Manager bij Schneider Electric verantwoordelijk voor de Europese distributiecentra in Helmond en Wiehl, Duitsland (geoutsourced). Daarnaast draagt hij de verantwoordelijkheid voor het regionale dc in Venray, dat de distributie verzorgt naar Nederland, België, Duitsland en Zwisterland.
Begin 2016 – toen Van Goor het distributiecentrum in Venray onder zijn hoede kreeg – besloot de DC Manager om de locaties in Venray en Helmond onder één management te brengen. Dat heeft de operatie geen windeieren gelegd: qua veiligheid en kwaliteit behoren de dc’s momenteel tot de top van Schneider Electric.

Bijwonen verkiezing Logistiek Manager van het Jaar?

Benieuwd wie Logistiek Manager van het Jaar 2017 wordt? Kom dan 11 april naar Jaarbeurs Utrecht. Meld u aan via het registratieformulier.
Bron: lmvhj.nl.

Last modified: 30 mei 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.