Webinar: een schone en slimme stad dankzij logistieke hubs?

Avatar

breikers platform schoon

Datum: 30 september 2020

Tijd: 15:00 - 16:00 uur

Locatie: Online (aanmelden verplicht)

We streven met elkaar naar schone steden: zero-emissie, met het liefst ook zo min mogelijk motorvoertuigen: autoluw. Maar de stad trekt ook aan en daardoor ontstaat een spanningsveld tussen logistieke bereikbaarheid en de wens voor een fijne leefomgeving. Is de logistieke hub nu het toverwoord voor beleidsmakers om deze uitdagingen op te lossen? Goudappel heeft in het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar de verschillende facetten van de impact van logistieke hubs. Wanneer en op welke locatie is dit logisch? Voor welke gebiedstypen en logistieke stromen? En wat zijn mogelijke effecten op bereikbaarheid en uitstoot? Hoor het tijdens dit webinar op 30 september. 

In dit webinar leggen we de verbinding tussen hubinitiatieven vanuit de logistieke sector en het streven van onze steden naar een schone en autoluwe openbare ruimte. We geven voorbeelden waar logistieke hubs juist bijdragen aan de beleidsmaatregelen en welke voorbeelden juist een mismatch zijn tussen beleid en de inzet vanuit de sector. Met stellingen komen we ook graag te weten hoe u tegen dit onderwerp aan kijkt.

De experts

    
Kevin Jansen                                              Nick Juffermans

Kevin Jansen en Nick Juffermans zijn beide trekker van de logistieke expertgroep van Goudappel Coffeng. Samen hebben zij ruim 16 jaar ervaring met mobiliteitsvraagstukken in en rondom de stad. Daarnaast hebben zij zich van 2012 tot 2018 ingezet voor het Lean and Green programma van Connekt.

Aanmelden voor dit webinar

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar. Het webinar vindt plaats op maandag 21 september om 15.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link. U krijgt dan een uitnodiging in uw mailbox met verdere instructies hoe u kunt deelnemen.

Last modified: 13 september 2020