Webinar: challenges Startup in Residence Amsterdam

Avatar

startup residence

Datum: 23 juli 2020

Tijd: 12:00 uur

Locatie: Online (aanmelden verplicht)

De gemeente Amsterdam nodigt ook dit jaar weer ondernemers uit om deel te nemen aan het Startup in Residence-programma. Start-ups scale-ups en andere mkb’ers met innovaties op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit kunnen dingen naar een plekje in het programma. Een plek verzekert je zes maanden lang van trainingen, een mentor die je begeleidt en een uitgebreid netwerk om je verder te helpen. Op 23 juli is een informatiebijeenkomst over het programma. De deadline voor het indienen van je idee is op 11 augustus.

Amsterdam heeft dertien challenges gedefinieerd voor het Startup in Residence-programma. De gemeente zoekt onder meer oplossingen voor een emissievrij taxivervoer, voor het inrichten van een netwerk van elektrische oplaadpunten voor de recreatievaart, voor het laden op het water van elektrische vrachtvaartuigen en voor het inrichten van een logistiek systeem ter ondersteuning een grotere aanvoer van regionale producten uit de voedselketen.

Wildcard

Er is ook een zogeheten wildcard challenge voor ondernemers die overtuigd zijn dat ze dé oplossing voor een vraagstuk binnen de thema’s duurzaamheid en mobiliteit.

Informatie over de challenges en deelname

Kijk voor alle challenges op www.startupinresidence.amsterdam. Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst op 23 juli kan tot op dezelfde dag vóór 10.00 uur.

Last modified: 20 juli 2020