Webinar Cyberweerbaarheid in havens en luchthavens

Avatar

cyberweerbaarheid havens luchthavens

Datum: 6 oktober 2020

Tijd: 13:00 - 15:00 uur

Locatie: Online (aanmelden verplicht)

Gratis webinar van Port of Rotterdam, Port of Amsterdam en Luchthaven Schiphol over de veiligheid van de digitale systemen, ofwel cyberweerbaarheid, in havens en luchthaven.

De haven van Rotterdam en Amsterdam en onze nationale luchthaven bieden met veel succes bedrijvigheid, banen en economische kansen binnen (en buiten) Nederland. Dit succes is grotendeels afhankelijk van digitale innovatie, zonder digitale middelen komen veel bedrijfsprocessen zelfs letterlijk stil te liggen. Deze enorme afhankelijkheid onderstreept het belang van de weerbaarheid van bedrijven tegen cyberdreigingen en uitval van de digitale middelen.

Samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaan we in op de actuele digitale cyberdreigingen en cybersecuritydiensten om deze dreigingen het hoofd te bieden. Waarom is bewustwording alleen bijvoorbeeld niet genoeg én hoe kunnen bedrijven zich voorbereiden op de gevolgen van hacks en digitale ontwrichting? Kortom, hoe kunnen havens en luchthavens werken aan hun cyberweerbaarheid?

Deze en andere vraagstukken omtrent cybersecurity staan centraal in dit webinar zodat u na afloop weet wat er speelt en wie actie moet ondernemen.

Last modified: 18 september 2020