Webinar: Duurzaam vooruit met je bedrijf, maak plannen haalbaar

Avatar

future labs

Datum: 11 december 2018

Tijd: 20:00 - 21:00 uur

Locatie: Achter je beeldscherm

Bedrijven van de toekomst zijn duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat duurzaam ondernemen kansen biedt om met jouw bedrijf vooruit te komen. Ben jij daar ook van overtuigd? Dan heb jij vast een plan met ambitie en focus. De volgende stap is jouw plan haalbaar maken. Is het technisch uitvoerbaar? En economisch haalbaar? Lukt het alleen of ligt de oplossing in samenwerking? Kortom: Hoe pak je het aan?

In dit webinar van de Kamer van Koophandel vertellen ondernemers en experts hoe je met duurzaamheid aan de slag kan in je bedrijf.

Ondernemers vertellen hoe zij hun duurzame ambities hebben waargemaakt

  • Jaap Logge van Logge Circulair neemt je mee in zijn omschakeling naar een circulair businessmodel. Zijn rol verandert van producent naar dienstverlener. Hoe geeft hij dat vorm?
  • Janwillem de Kam van Drentse Onderneming 2018 Vepa werkt intensief samen om zijn duurzame ambities te realiseren. Hoe pakt hij dat aan?
  • Willemijn Wortelboer van MKB Innovatie Top 100 bedrijf RAW Paints BV ontwikkelde kwaliteitsverven in poedervorm. Hoe maakte zij haar plannen technisch haalbaar?

Daarnaast ontrafelt inhoudelijk specialist Antoine Heideveld van het Groene Brein de geheimen van de theorie van het haalbaar maken van je plannen. En kun je je laten inspireren door de aanpak van brouwerij Egmond, Shellfish Protection en Cerescon.

Eerst je duurzame ambitie en focus vaststellen? Het e-book ‘Duurzaam Vooruit’ helpt met informatie, een stappenplan en veel praktijkvoorbeelden!

Last modified: 3 december 2018