Webinar Horizon 2020: 1 mld voor European Green Deal

Avatar

webinar horizon 2020

Datum: 16 juli 2020

Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Locatie: Online (aanmelden verplicht)

In september is de lancering van de Horizon 2020 call ‘European Green Deal Call’ voor onderzoek en innovatieprojecten! Een unieke kans voor de ontwikkeling van projecten die bijdragen aan een duurzamer, schoner, veiliger en gezonder Europa. Wilt u hier alles over weten? Volg dan het webinar The European Green Deal Call – Kansen voor Onderzoek en Innovatie. 

In totaal komt er € 1 miljard beschikbaar voor projecten rond de thema’s klimaatverandering, circulariteit, energie, mobiliteit, voedsel, biodiversiteit, minder vervuiling en burgerbetrokkenheid.

We richten ons met dit eerste webinar uit een reeks op bedrijven, kennisinstellingen, overheden en non-profitorganisaties met beperkte ervaring met het Horizon 2020-programma. Het webinar gaat in op vragen als: Wat is de European Green Deal Call? Om wat voor projecten gaat het? Wat is er voor nodig om in aanmerking te komen voor dit soort projecten en hoe kunnen de betrokken Horizon 2020 RVO adviseurs hierbij helpen? Vervolgens organiseren we in september een reeks verdiepende webinars rond een aantal thema’s.

Lees meer over Horizon 2020 – European Green Deal.

Last modified: 9 juli 2020