Week van de Circulaire Economie 2020

Avatar

conferentie circulaire logistiek

Start datum: 3 februari 2020 - Eind datum: 7 februari 2020

Locatie: Heel Nederland

De Week van de Circulaire Economie is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland. Goede voorbeelden krijgen een podium, professionals vanuit bedrijven en overheden ontmoeten elkaar en startende ondernemers krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. De week is van 3 tot en met 7 februari 2020. Aanmelden voor de Circular Awards 2020 kan nu! 

Circulaire koplopers organiseren deze week allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair! en financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoerende partijen zijn Het Groene Brein en MVO Nederland.

Circular Awards 2020

Tijdens deze week worden ook voor de derde keer de Circular Awards uitgereikt. Twee onderscheidingen gaan naar iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Aanmelden van je project voor de Circular Awards kan via deze link.

Last modified: 19 december 2019