Wegbeheerder opgelet: bijeenkomst CTC over slimme verkeerslichten & logistiek

Avatar

wegbeheerder ctc

Datum: 31 mei 2021

Tijd: 15:30 - 17:00 uur

Locatie: Online

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van smart mobility voor de logistiek in de MRA? Janneke Nijsing van CTC Amsterdam Westkant e.a. praten je bij op maandag 31 mei van 15.30 tot 17.00 uur tijdens de bijeenkomst ‘Slimme verkeerslichten en logistiek…en andere smart mobility-toepassingen’. De gratis online bijeenkomst wordt je aangeboden door Amsterdam Logistics en de MRA.

In een kleine 90 minutenĀ maakt Janneke Nijsing van Connected Transport Corridor Amsterdam Westkant wegbeheerders in de metropoolregio Amsterdam wegwijs in de wereld van slimme verkeerslichten, wachtrijbeheer en andere datagerelateerde smart mobility-oplossingen voor de logistiek.

Twee wegbeheerders, die actief zijn aangehaakt bij het opzetten van de corridor rondom Schiphol en Aalsmeer, ondersteunen het verhaal van Nijsing: Anthony Kleibergen (gemeente Haarlemmermeer) en Annemieke de Leeuw (provincie Noord-Holland) vertellen over hun wensen en verwachtingen en wat meedoen in de praktijk betekent voor de wegbeheerder.

Ten slotte staan we stil bij de mogelijkheden om krachten te bundelen in deze regio en welke kansen dit oplevert op zowel de korte als de lange termijn.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Of voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar een collega binnen jouw organisatie.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar CTC Amsterdam Westkant.

Connected Transport Corridor (CTC) Amsterdam Westkant

Connected Transport Corridors is een landelijk programma gericht op de ingebruikname van slimme mobiliteitstoepassingen in de logistiek en gebaseerd op data uitwisseling tussen wegbeheerders en transporteurs. CTC Amsterdam Westkant is een initiatief van Amsterdam Logistics. In dit programma werken overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samen aan slimme en schone logistiek in de MRA.

Last modified: 11 mei 2021