Workshop stimuleringsmaatregelen elektrische voertuigen

Avatar

stroom Noord-Holland

Datum: 4 oktober 2018

Tijd: n.t.b

Locatie: n.t.b

Het programma Luchtkwaliteit van de Gemeente Amsterdam wil op 4 oktober met ondernemers in gesprek om te kijken of en hoe het gebruik van elektrische voertuigen ook na 2018 verder gestimuleerd kan worden. Dat gebeurt tijdens de workshop Stimuleringsmaatregelen elektrische voertuigen.

De gemeente Amsterdam wil graag weten hoe ondernemers geholpen kunnen worden om te verduurzamen. Amsterdam heeft de doelstelling voor schoon en uitstootvrij vervoer in de stad in 2025. Tot het einde van het jaar kunnen ondernemers gebruik maken van een subsidie om elektrische bedrijfsvoertuigen aan te schaffen. Tot nu toe heeft deze subsidie gezorgd voor zo’n duizend extra elektrische bedrijfsvoertuigen in de stad.

Workshop EV gemeente Amsterdam

Op 4 oktober wordt ’s middags een workshop georganiseerd waar samen de toekomstige mogelijkheden voor stimuleringsmaatregelen verkend worden. Daarnaast worden het beleid en de effecten hiervan op ondernemers in Amsterdam toegelicht. De locatie word later bekend gemaakt, de workshop zal centraal in Amsterdam georganiseerd worden.

Aanmelden

Ben jij ondernemer en wil je weten wat Amsterdam kan betekenen voor het verduurzamen van je wagenpark, of heb je zelf goede ideeën voor meer elektrische voertuigen? Meld je nu aan voor de workshop stimuleringsmaatregelen elektrische voertuigen door een e-mail te sturen naar vermeij@appm.nl.

Last modified: 3 september 2018