world hydrogen summit

World Hydrogen Summit (WHS) brengt waterstofexperts samen

Tijdens de WHS biedt de RVO via het NL Paviljoen netwerkmogelijkheden met buitenlandse gasten en nationale stakeholders. Dit gebeurt samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken (BZ) en Economische Zaken & Klimaat (EZK). Daarnaast laten Nederlandse bedrijven, start-ups en kennisinstellingen hun producten en diensten zien. Ook is er een programma voor ondernemers uit de waterstofsector.

Er zijn bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten over interessante landen en thema’s. De ministers Schreinemacher (BZ) en Adriaansens (EZK) zijn aanwezig. Net als internationale politieke leiders, organisaties en bedrijven.

H2 Europe Business Day

Tijdens de World Hydrogen Summit vindt ook de H2 Europe Business Day plaats. Ontdek waar kansen liggen in veelbelovende Europese landen, zoals Duitsland, België en de Nordics.

Activiteiten voor ondernemers en organisaties

Op de WHS kunt u zich inschrijven voor interessante sessies. Vergeet niet om naast uw aanmelding voor de sessies, u apart aan te melden voor de WHS.

Groene waterstof financieren in ontwikkelingslanden

Wilt u zakendoen in ontwikkelingslanden, maar heeft u meer informatie nodig over hoe u groenewaterstofprojecten financiert? Meld u aan voor ‘Financing Green Hydrogen projects in developing countries’.

In dit seminar hoort u welke rol internationale ontwikkelingsbanken in de waterstofmarkt spelen. Sprekers van de Wereldbank, IFC, Invest International, IADB en EIB vertellen waar er kansen liggen voor Nederlandse investeringen. Daarnaast krijgt u een overzicht van groenewaterstofprojecten in ontwikkelingslanden.

Kansen in specifieke regio’s

Bent u benieuwd naar kansen voor de waterstofsector in bepaalde regio’s? Meld u aan voor deze evenementen:
Waterstofkansen in Namibië en Zuid-Afrika
H2 Europe Business Day
Meer weten?

Kom langs in het NL Paviljoen. De RVO-adviseurs van het ICEP-programma vertellen u graag over zakelijke kansen en overheidssteun.