basismonitor noord-holland

Finalisten Logistiek Manager 2013

 

13 januari 2014

De Metropoolregio Amsterdam levert één van de finalisten voor de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar 2013. Het gaat om Jelle van der Zwaan, directeur Linoleum bij Forbo Flooring in Assendelft.

 

De verkiezing van de Logistiek Manager van het jaar is in het leven geroepen om de Logistiek en de mensen die in de sector werken voor het voetlicht te brengen. Tijdens de finale strijden drie kandidaten om de eer met een presentatie. Op de website (link) van de organisatie geeft Van der Zwaan vast een voorproefje. ”žWe vieren dit jaar dat ons product linoleum 150 jaar bestaat. Het is extra bijzonder om in dit jubileumjaar genomineerd te worden. We hebben in recordtijd een nieuw cross dock magazijn neergezet, een groot compliment voor het team. Verder hebben we grote stappen gemaakt op het gebied van veilig werken. Ik hoop anderen te inspireren dat met de juiste aanpak, in goede samenwerking met andere disciplines en met een gezonde portie doorzettingsvermogen er vaak nog veel te verbeteren valt!”

De verkiezing van de Logistiek Manager van 2013 is op 27 maart. De overige twee finalisten zijn Bart Beeks van CEVA Logistics in Den Haag en Alberdine van Velzen van Wayz in Maasdijk.

 

Geef een reactie