Inschrijving Herman Wijffels innovatieprijs ‘16 geopend

Ben jij in het bezit van een duurzame innovatie en zoek jij een springplank naar succes? Doe dan mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs. Inschrijven kan nog tot en met 7 april en wie weet maak jij kans op 20.000 euro, publiciteit en toegang tot kennis en netwerken!
Drie categorieën
Deelname kan met de innovaties in de volgende categorieën: ‘Food & Agri’, ‘Circulaire economie’ of ‘Vitale gemeenschappen en zorg’. Elke categorie heeft een hoofdprijs van 20.000 euro:

  • Food en Agri: voor een duurzame landbouw en voedselvoorziening. Innovaties die helpen de groeiende wereldbevolking van voldoende, veilige en voedzame voeding te voorzien. Die gericht zijn op minder belasting van het milieu en de omgeving. Of transparantie van de ketens en duurzaam ketenbeheer nastreven.
  • Circulaire economie: Voor een duurzame economie. Innovaties die kringlopen van grondstoffen of nutriënten sluiten. Die het energie- en grondstofgebruik verminderen of verduurzamen. Of waarbij partners samen innovatieve ketens vormen.
  • Vitale gemeenschappen en zorg: Voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg. Innovaties die vitaliteit en leefbaarheid bevorderen. Die zuinige en zinnige zorg voor nu en in de toekomst waarborgen. Of waarbij mensen samen ondernemen of samenwerken voor een gemeenschappelijk belang.

 
Wanneer kun je meedoen?
De Rabobank zoekt naar ondernemende mensen met de beste innovaties. Het is niet verplicht om een klant te zijn van de Rabobank. Het gaat om meedoen op persoonlijke titel, eventueel samen met anderen. Je gaat daadwerkelijk met de innovatie ondernemen. Er is een werkend productiemodel, testresultaten of een pilot beschikbaar.
 
Aanmelden en overige informatie:
Wil jij nog kans maken op deze unieke prijs? Schrijf je dan nu in via http://www.rabobank.nl. Meer uitgebreide informatie is te vinden op de site: www.rabobank.nl
 
Bron: www.rabobank.nl | Foto: Greenbridges

Geef een antwoord