regeerakkoord metropoolregio amsterdam

IPHandlers behaalt AEO-Certificaat

IPHandlers, gevestigd in Aalsmeer heeft op donderdag 3 april 2014 het AEO-Certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid uit handen van mevrouw Caroline van Dijk, teamleider Klantmanagement van Douane Schiphol Cargo, ontvangen.

 

Op de foto links, de heer Mark Loos, Operational Director IPHandlers, rechts op de foto, mevrouw Caroline van Dijk Teamleider Klantmanagement van Douane Schiphol Cargo.

 

Het behalen van de Authorized Economic Operator (AEO)-status geeft aan dat IPHandlers volgens de douane hoge veiligheidsstandaarden naleeft, de bedrijfsprocessen transparant zijn en het interne controlesysteem het beoogde kwaliteitsniveau waarborgt. 
 

De AEO-status biedt klanten van IPHandlers het voordeel van een snelle en veilige goederenstroom met lage administratieve lasten. Mark Loos, Operational Director bij IPHandlers: “Wij zijn erg blij met het behaalde resultaat en trots dat wij het certificeringstraject in zo een korte periode hebben weten af te ronden. 

Sinds de start van de onderneming in juni 2013 wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van veiligheid en processen teneinde een zo efficiënt mogelijke vervoersstroom aan onze klanten te bieden. Verse producten zoals bloemen, groenten en fruit vereisen een snelle en efficiënte transit en afhandeling. Op zowel transport als administratief niveau dient alles op elkaar afgestemd te zijn om een zo optimaal functionerende koelketen te garanderen. Deze AEO-certificering is een extra stimulans om te blijven werken aan continue verbetering van de efficiëntie en kwaliteit van onze dienstverlening.”

 

Bron: ACN.nl

 

Geef een antwoord