Nieuw pand VSDV Groep in Amsterdam

In aanwezigheid van familie, aandeelhouders en medewerkers is half maart de eerste paal geslagen voor een nieuw te bouwen pand voor de VSDV Groep aan de Beiraweg in de haven van Amsterdam.
Vader Van Straalen en vader De Vries hebben samen de eerste paal geslagen. Het nieuwe crossdock dat wordt gebouwd door Aan de Stegge ten behoeve van Peeters Vervoerscentrale en Van Staaveren Amsterdam, zal nog voor de bouwvak 2018 gereed zijn.
Met een toekomstig pand van 5.500 m2, dat gedeeltelijk wordt voorzien van zonnepanelen, 40 docks, en een wasstraat, is het bedrijf voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen.
Van Straalen transport uit Zwaagdijk en De Vries Transport uit Spierdijk, ieder oorspronkelijk begonnen als klein familiebedrijf, zijn in 2004 samengegaan. Mede door daaropvolgende overnames kan VSDV Transport efficiënter en effectiever gebruik maken van hun totale transportcapaciteit.
Vandaag de dag geldt voor beide bedrijven dat de derde generatie in deze familiebedrijven de leiding heeft en zij gezamenlijk kunnen terugkijken op meer dan 75 jaar geschiedenis en ervaring.
Bron tekst en foto: portofamsterdam.nl

Geef een antwoord