open dag mbo

Onderzoek AEB: Jobs of the future

De Amsterdam Economic Board (AEB) start met een aantal partners een groot onderzoek naar regionale behoeften in de arbeidsmarkt. Daarmee willen de onderzoekers zicht krijgen op trends, ook in de logistieke arbeidsmarkt. De AEB komt graag in contact met (logistieke) bedrijven die willen meewerken aan het onderzoek.
Het hebben van het juiste talent is één van de belangrijkste succesfactoren voor een sterke economie in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Het is van belang om inzicht te hebben in de behoeften op de arbeidsmarkt om zodoende te kunnen inspelen op verandering van de arbeidsmarkt. Om dit inzicht te verkrijgen start de Amsterdam Economic Board, in samenwerking met Randstad, de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam, het onderzoek ‘Jobs of the Future’. Met dit onderzoek worden de toekomstige behoeften van werkgevers in kaart gebracht.

Deelname onderzoek AEB arbeidsmarkt

Uw input is hierbij van belang. Hoe ziet werk er in de toekomst volgens u uit? Welke invloed heeft dit op toekomstige business(modellen), talenten en skills? Voor deelname aan het onderzoek komt de Amsterdam Economic Board graag in contact met degene verantwoordelijk voor HR (en/of professionals verantwoordelijk voor productontwikkeling of strategie) binnen uw organisatie.
U kunt de contactgegevens van uw HR-manager sturen naar Inge van der Kraan (Amsterdam Economic Board), i.vanderkraan@amecboard.com.
Alvast dank voor uw medewerking, door kennis met elkaar uit te wisselen vergroten we het aanpassingsvermogen van de arbeidsmarkt in de MRA.

Geef een antwoord